Divendres dia 14 de Juny, a partir de les 11:30h tindrà lloc al nostre Mercat un tast de Gaspatxos, a continuació la informació oficial:

El gaspatxo és tot un clàssic de la dieta mediterrània, un plat grandiós que ho té tot; és hidratant, ens carrega de salut i està boníssim. Gaudir d’un gaspatxo casolà, ben fresc, és un plaer insubstituïble i etern de tot estiu. Per això, us proposem una manera senzilla, gustosa i molt sana de gaudir de l’estació. De la mà del cuiner Pep Nogué, el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM), us presenta aquest receptari. Són 5 Gaspatxos, tenint sempre com a inspiració el gran gaspatxo tradicional, que inclouen 4 receptes, totalment originals, i que recullen la riquesa dels sabors de la terra: des dels tomàquets, els pebrots, els cogombres i les cebes, fins a la dolçor dels melons, les síndries i els préssecs. I tot, sense renunciar a les herbes aromàtiques, els brots i les espècies, ni tampoc a l’exotisme d’alguns fruits meravellosos al nostre abast. És el gust de l’estiu.

Si vols descarregar-te el receptari complet, pots fer-ho des del següent enllaç.

En el Nostre Mercat podreu degustar el Sabor tradicional i el Sabor tradicional sense gluten, aquest últim el tindrem en exclusiva.

GASPATXO TRADICIONAL.

El gaspatxo és una icona de la dieta mediterrània, un còctel carregat d’antioxidants i vitamines, molt reconfortant, refrescant i hidratant en els dies calorosos gràcies al seu ingredient clau, el tomàquet.

Com fer aquest gaspatxo ?

GASPATXO TRADICIONAL SENSE GLUTEN

La celiaquia és el trastorn inflamatori intestinal crònic més comú avui en dia. Afecta a moltes persones i a elles també els apassiona el gaspatxo, el de sense gluten.

Com fer aquest gaspatxo ?

caCatalà